OMÜ Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ziyaretimiz

27 Şubat 2023 tarihinde Ondokuz Mayıs Üniversitesi Çocuk Eğitimi Uygulama ve Araştırma Merkezi (Çocuk Üniversitesi) Yönetimini temsilen Müdürümüz Doç. Dr. Yaşar BARUT, Müdür yardımcımız Dr. Öğr. Üyesi Abdullah Nuri DİCLE ve Yönetim Kurulu Üyemiz Prof. Dr. Ercümend ERSANLI ile Milli Eğitim Bakanlığı ile Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) arasında imzalanan "Mesleki ve Teknik Eğitim İş Birliği" protokolü çerçevesinde temelleri oluşturulan OMÜ Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine ziyarette bulunduk. Ziyaretimizin amacı Okul Müdürü aynı zamanda Ondokuz Mayıs Üniversitesi Çocuk Eğitimi Uygulama ve Araştırma Merkezi (Çocuk Üniversitesi) Yönetim Kurulu üyemiz Dr. Kemal ÖZCAN’ a hayırlı olsun dileklerimizi iletmek ve aynı zamanda OMÜ Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile işbirliği yapmaktı. Bu anlamda yönetim kurulu üyelerimiz OMÜ Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yöneticileri ve öğretmenler ile de bir araya gelerek görüşme yaptı. Görüşme sonunda Ondokuz Mayıs Üniversitesi Çocuk Eğitimi Uygulama ve Araştırma Merkezi (Çocuk Üniversitesi) ile OMÜ Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi TÜBİTAK Bilim Şenliği için ortak proje hazırlama kararı çıktı.