23 Nisan etkinliği

Yazar: cocuk | Tarih: 21 Nisan 2022

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında, Sakarya İlkokulu ile Ondokuz Mayıs Üniversitesi Çocuk Eğitimi Uygulama ve Araştırma Merkezi (OMUÇEM) ortak bir etkinlik programı düzenledi.

Sakarya İlkokulu öğrencileri OMÜ Merkez Kütüphanesinde yeni hizmete giren Çocuk Kitapları Bölümü ziyaret ettiler. Öğrenciler kütüphanede kendi yaş grupları için tasarlanan bölümde bazı aktivitelerde bulundular. Sonrasında Planetaryum ziyaret eden öğrencileri, güneş sistemi üzerine hazırlanan bir sunuma da katıldılar. Etkinliğe Merkez Müdürü Doç. Dr. Yaşar BARUT, Müdür Yardımcıları Dr. Öğr. Üyesi Kemal ÖZCAN ve Dr. Öğr. Üyesi Sema SAL, Sakarya İlkokulu Müdürü Gökçen GÜL, sınıfı öğretmeni Songül GÜRKAN, ve öğrencilerimiz katıldı.